Valvontaeläinlääkärin virka - Keuruun kaupunki

Keurusselän ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue sijaitsee keskisessä Suomessa ja käsittää Jämsän, Keuruun, Kuhmoisten, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden ja Virtain kunnat. Alueella on valvontaeläinlääkärin virka ja seitsemän praktikkoeläinlääkärin virkaa, jotka on sijoitettu yhteistoiminta-alueen kuntiin. Yhteistoiminta-alueen isäntäkunta on Keuruu ja toimielin on Keurusselän ympäristölautakunta.

Keurusselän alueella julistetaan haettavaksi
VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA

Tehtäviin kuuluvat toiminta-alueella eläinsuojelu - ja eläintautivalvontaa sekä elintarvikelain mukaisia valvontatehtäviä. Virkaan ei kuulu praktiikkaa eikä päivystysvelvollisuutta. Toimipiste on Keuruulla. Virka täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Viran hoidon ehdot määräytyvät lääkäreiden virkaehtosopimuksen ja KVTES:in mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoiveen.

Keurusselän alueen yhden kaupungineläinlääkärin tehtävänkuvaan kuuluu valtion valvontatehtäviä 40 % työajasta, mikä mahdollistaa tarvittaessa yhteistarkastukset.

Virkaan valittavan pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Viran hoidossa vaaditaan lisäksi itsenäistä päätöksentekokykyä, paineensietokykyä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Kokemus eläinsuojelu- ja eläintautivalvonnasta ja hallintopäätösten tekemisestä on hyödyksi viran hoidossa. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottoa.

Virkaa haetaan kuntarekryn kautta (kuntarekry.fi, hakuavain 293531) 17.7.2020 mennessä.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Ympäristöterveyspäällikkö Anne Vornanen, puh. 0400 328 322 (lomalla 15.6.-12.7.) ja kaupungineläinlääkäri Paula Lähteinen, p. 040 506 8933 (lomalla 18.5.-14.6.), tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@keuruu.fi.

Keuruun kaupunki, Tekniset palvelut, Ympäristöterveyspalvelut
Osoite: Keskusaukio 3, 42700 Keuruu

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto tuottaa terveysvalvonnan ja eläinlääkinnän lakisääteiset palvelut Jämsän, Keuruun, Mänttä-Vilppulan ja Virtain kaupungeille sekä Kuhmoisten ja Ruoveden kunnille. Ympäristönsuojelun lakisääteiset palvelut toimisto tuottaa Keuruun ja Mänttä-Vilppulan kaupungeille.

Toimiston tavoitteena on ylläpitää viihtyisä, terveellinen, turvallinen ja luonnontaloudeltaan kestävä elinympäristö sekä edistää terveydensuojelua ja ympäristönsuojelua toiminta-alueellaan.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto toimii Keurusselän ympäristölautakunnan alaisuudessa.

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta