Valvontaeläinlääkärin virka - Tornion kaupunki

Meri-Lapin ympäristöpalveluissa on haettavana vakinainen

VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA

Toiminta-alueena ovat Tornion ja Kemin kaupungit sekä Keminmaan, Tervolan ja Simon kunnat.

Tehtäviin kuuluvat eläinsuojelu- ja eläintautilain mukaiset viranomaistehtävät sekä elintarvikkeiden alkutuotannon valvonta. Virkaan ei kuulu praktiikkaa eikä päivystysvelvollisuutta. Halutessaan valvontaeläinlääkäri voi osallistua päivystyksiin. Alueen praktikkoeläinlääkärit avustavat ja tukevat valvontaeläinlääkäriä tarvittaessa mm. toimimalla työparina tarkastuskäynneillä. Klinikkaeläinhoitaja voi avustaa toimistotehtävissä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto sekä eläinlääkintähuoltoasetuksen (1031/2009) 2§:n mukainen kelpoisuus. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Hakijalle katsotaan eduksi perehtyneisyys viranomaistehtäviin. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Virka täytetään vakinaisena 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy kunnallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Hakija voi myös esittää oman palkkatoivomuksensa. Virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Täytä sähköinen hakemus Tornion kaupungin internetsivulla osoitteessa http://www.tornio.fi, Tornion kaupungin avoimet työpaikat 5.2.2021 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat eläinlääkäri Saana Manninen puh. 0400 36369, eläinlääkäri Paula Kurth puh. 040 1959067 ja ympäristöpäällikkö Aapo Mäenpää puh. 040 7555891 (sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tornio.fi).

Tornion kaupunki, Meri-Lapin ympäristöterveys- ja joukkoliikennejaosto
Osoite: Urheilukatu 4, 95400 Tornio

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.