Skip to main content
test
Valvontaeläinlääkärin virka - Tornion kaupunki

Meri-Lapin ympäristöpalveluissa on haettavana vakinainen

VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA

Toiminta-alueena ovat Tornion ja Kemin kaupungit sekä Keminmaan, Tervolan ja Simon kunnat.

Tehtäviin kuuluvat eläinsuojelu- ja eläintautilain mukaiset viranomaistehtävät sekä elintarvikkeiden alkutuotannon valvonta. Valvontaeläinlääkäri toimii myös Meri-Lapin alueen eläinlääkintähuollon vastaavana eläinlääkärinä. Virkaan ei kuulu praktiikkaa eikä päivystysvelvollisuutta. Halutessaan valvontaeläinlääkäri voi osallistua päivystyksiin. Alueen praktikkoeläinlääkärit avustavat ja tukevat valvontaeläinlääkäriä tarvittaessa mm. toimimalla työparina tarkastuskäynneillä. Klinikkaeläinhoitaja voi avustaa toimistotehtävissä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto sekä eläinlääkintähuoltoasetuksen (1031/2009) 2§:n mukainen kelpoisuus. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Hakijalle katsotaan eduksi perehtyneisyys viranomaistehtäviin. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Virka täytetään vakinaisena 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy kunnallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Hakija voi myös esittää oman palkkatoivomuksensa. Virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Sähköinen hakemus täytetään Tornion kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.tornio.fi, Tornion kaupungin avoimet työpaikat. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Hakuaika päättyy 5.10.2022 klo 15:00.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vastaava eläinlääkäri Paula Kurth p. 060019030 ja ympäristöpäällikkö Pipsa Maikkula p. 040 755 5891 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Meri-Lapin ympäristöterveys- ja joukkoliikennejaosto

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat