Valvontaeläinlääkärin virka, Joensuu (id2271) - Siun sote

Valvontaeläinlääkärin virka, Joensuu (id2271) - Siun sote

VAIHDA HIERTÄVÄ URAPUTKI JOUSTAVAMPAAN POHJOIS-KARJALASSA! #maailmankarjalaiset
Sote kaatui, mutta Siun sote elää ja voi hyvin. Siun sotessa ympäristöterveydenhuolto on osa maakunnallista sosiaali- ja terveydenhuollon sekä turvallisuuden kokonaisuutta. Siun sotessa turvataan ihmisten, eläinten ja ympäristön yhteistä terveyttä ja arkea! #onehealth
Tervetuloa Pohjois-Karjalaan! Täällä voit asua yliopistokaupungin ruutukaavalla, erämaaluonnon rauhassa tai siltä ja väliltä. Pohjois-Karjalan upea luonto ja iloiset ihmiset kutsuvat viihtymään! #pohjoiskarjala
Siun sotessa on haettavana 31.7.2019 mennessä VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN virka
Meillä Siun soten ympäristöterveydenhuollossa halutaan aktiivisesti huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Yksin ei tarvitse työskennellä, vaan tukena on yhteen hiileen puhaltava valvontaeläinlääkäritiimi, jossa työskentelee lisäksesi kolme kokenutta valvontaeläinlääkäriä. Käytössäsi ovat asianmukaiset työvälineet (ml. auto työajoihin) ja työturvallisuuteen panostetaan. Meillä on lupa kehittää!
Viran tehtävät muodostuvat pääasiassa eläinsuojeluvalvonnasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu eläintauti- ja sivutuotevalvontaa. Virkaan ei sisälly päivystysvelvollisuutta. Virka sijoittuu Joensuun toimipaikkaan ja toiminta-alueena on Pohjois-Karjalan maakunta.
Odotamme sinulta kykyä toimia tiimissä ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Vahvuutesi ovat vastuullisuus, positiivinen asenne ja yhteistyökyky. Osaat toimia myös haastavissa asiakastilanteissa. Hyvän hallinnon periaatteet ovat kaiken työskentelysi lähtökohta. Tiimimme koostuu valvontaeläinlääkärin työtä useampia vuosia tehneistä kollegoista, joten sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta alalta.
Tarjoamme monipuolisen työn osaavassa ja mukavassa tiimissä, maakunnallisessa valvontayksikössä.
Kelpoisuusvaatimuksena on eläinlääkintähuoltolain (765/2009 ) 16 §:ssä säädetty kelpoisuus. Eläinlääkärin, joka on laillistettu eläinlääkäriksi ammatinharjoittamislain (29/2000) 4 §:n mukaisesti (muussa EU/ETA-maassa valmistuneet), tulee esittää Eviran todistus kelpoisuudesta kunnaneläinlääkärin virkaan. Työtehtävien hoito edellyttää B-ajokorttia.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen mukaan.
Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.
Tehtävä täytetään 1.10 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Tehtävään haetaan sähköisesti.
Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Soita, niin kerron lisää! Ympäristöterveydenhuollon johtaja Elina Felin, puh. 013 330 8206.
Jos mukanasi muuttaa myös puoliso, niin täältäpä löytyy myös muiden alojen joustavia uraputkia http://www.maailmankarjalaiset.fi/
Joensuussa 10.7.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2271
  • 10.7.2019 - 31.7.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan