test
valvontainsinööri - Keuruun kaupunki

Valvontainsinöörin virkaan pätevyysvaatimuksena on maankäyttö- ja rakennuslain 21 §:n ja maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen pätevyys, eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys. Lisäksi virkaan valittavalla tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja omaa autoa.

Tehtävän hoitamisessa edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus kunnallishallinnosta sekä erityisesti työskentely rakennusvalvonnassa, käyttökokemus Lupapiste.fi -ohjelmistosta sekä Facta -kuntarekisterin käytöstä ja Tampuuri -ohjelmasta. Eduksi katsotaan myös kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Keuruun kaupunki on savuton työnantaja.

Viran täyttö on ehdollinen siihen asti, kunnes valitusaika Keuruun kaupunginhallituksen virantäyttöpäätöksen valitusaika on ohi.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Janne Teeriaho, p. 040 652 7256, rakennustarkastaja Mia Maula, p. 040 610 5562

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Tekniset palvelut / Rakennusvalvonta

Keuruun kaupunki sijaitsee läntisessä Keski-Suomessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keuruulla on hyvät palvelut ja turvallista asua. Keuruulla on n. 9.500 asukasta. Kaupungin tekniset palvelut on dynaaminen työyksikkö, jossa pääset osaksi osaavaa ja aikaansaavaa tiimiä.


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat