test
Valvontakoordinaattori - Seinäjoen kaupunki

Haemme Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan lakipalveluihin valvontakoordinaattoria vakituiseen toimeen.

Valvontakoordinaattorin työnkuvaan kuuluu vastata ikäihmisten palveluiden ja sosiaalityön ostopalvelujen ohjaus- ja valvontatoiminnasta sekä valvontakäyntien toteuttamisesta yhdessä tulosalueiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtäviin kuuluu sekä lakisääteinen valvonta, että sopimusvalvonta. Valvottavia kohteita ovat ikäihmisten ja sosiaalityön tulosalueiden ympärivuorokautiset asumisyksiköt ja kotihoitoyksiköt, sekä omana toimintana että yritystoimintana tuotettavat palvelut. Lisäksi tehtävään kuuluu kaupungin omien vastaavien yksiköiden omavalvonnan tukeminen.

Valvontakoordinaattori laatii vuosittain toteutettavan valvontasuunnitelman yhdessä tulosalueiden johtajien kanssa ja vastaa suunnitelman toteutumisesta vuositasolla. Työhön kuuluu seurata ja arvioida valvonnan toteutumista, antaa ohjausta ja neuvontaa asiakkaille ja palveluntuottajille, sekä tuoda esille kehittämisehdotuksia.

Tehtävässä edellytetään valvonnan ja siihen liittyvän lainsäädännön osaamista, sosiaali- ja terveydenhuollon sisällöllisten kokonaisuuksien hallitsemista, joustavuutta ja valmiutta eri työtehtäviin, hyviä vuorovaikutustaitoa sekä kykyä ja innostusta kehittyä työssään.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lakimies Soile Lepistö, soile.lepisto@seinajoki.fi, 044 425 5996

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, hallintopalvelut

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)


Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat