Valvontakoordinaattori - Jyväskylän kaupunki

Sosiaali- ja terveyspalveluiden oman toiminnan sekä yksityisiltä palveluntuottajilta hankittavien palveluiden luotettavuus edellyttää riittävää valvontaa ja ohjausta. Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee seitsemän valvontakoordinaattoria. He ohjaavat palveluntuottajia palveluille asetetuista vaatimuksista, tekevät valvontakäyntejä, koordinoivat valvonta-asioita ja raportoivat suoritetuista käynneistä.

Nyt haemme

VALVONTAKOORDINAATTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Valvontakoordinaattorina toimit myös valvontayksikön esihenkilönä.

Valvontakoordinaattorina työskentelet yhteistyössä soten toimialan yhteistyötoimijoiden, palveluntuottajien, asiakkaiden sekä valvovien viranomaisten eli Aluehallintoviraston ja Valviran kanssa. Toiminnallasi valvontakoordinaattorina edistät keskinäisen kumppanuuden ja yhteistyön toteutumista sekä kuntalaisten tasapuolista ja oikeudenmukaista kohtelua eri palveluissa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva terveydenhuollon korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme työkokemuksen kautta saatua laajaa perehtyneisyyttä sosiaali- ja terveydenhuoltoon sekä kokemusta esihenkilönä toimimisesta. Tunnet sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamiseen ja valvontaan liittyvät säädökset ja osaat soveltaa niitä käytännössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, stressinsietokykyä sekä kykyä ajatella laaja-alaisesti ja avarakatseisesti. Eduksi luemme palveluprosessien tuntemisen sekä valvontatehtävissä työskentelyn. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virka alkaa 16.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Riitta Pylvänen, puh . 050 590 1525 tai riitta.pylvanen@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat