Valvontakoordinaattori / Kehittäminen, hallinto ja asiakasohjaus - Tampereen kaupunki

Haemme valvontakoordinaattoria Hankintatiimin monialaiseen asiantuntijajoukkoon. Tiimiimme on helppo liittyä, sillä asioita kehitetään ja viedään eteenpäin yhdessä tiimin monipuolista osaamista hyödyntäen. Hankintatiimi vastaa Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen hankintojen sekä ohjauksen ja valvonnan koordinoinnista sekä sopimushallinnan kokonaisuudesta.

Valvontakoordinaattorin toimi on vakituinen ja aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Valvontakoordinaattorin tehtävänä on valvontasuunnitelmaan perustuvien ohjaus- ja valvontakäyntien sekä reaktiivisten valvontakäyntien suunnittelu ja toteutus sekä käynneistä raportoiminen. Valvontakoordinaattori tekee laaja-alaista yhteistyötä palveluntuottajien kanssa, kaupungin sisäisesti eri toimijoiden kesken, mutta myös seutukunnallisesti sekä valtakunnallisesti eri toimijoiden ja viranomaisten, erityisesti Aluehallintoviraston ja Valviran kanssa. Yhteistyöhön kuuluu myös lausuntojen laatiminen. Tehtävään sisältyy jatkuva ohjaus- ja valvontatyön arviointi ja kehittäminen.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen ilmaisutaitoa sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen ja työkokemuksen sekä ohjaus- ja valvontatoimintaa koskevan lainsäädännön tuntemuksen. Arvostamme hyvää tietoteknistä osaamista, erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja sekä kokemusta monialaisesta ja moniammatillisesta yhteistyöstä. Katsomme eduksi voimassaolevan B-ajokortin.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Virva Palomäki, puh. 040 800 4405.

Hakuaika päättyy 26.10.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Virva Palomäki, puh. 040 800 4405.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Kehittäminen, hallinto ja asiakasohjaus
Osoite: 33201 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka