Vammais- ja esteettömyysasiamies - Vaasan kaupunki

Vammais- ja esteettömyysasiamies - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee Vammais- ja esteettömyysasiamiestä.

Vammais- ja esteettömyysasiamiehen tehtävänä on edistää rakennetun ympäristön ja palvelujen esteettömyyttä sekä saavutettavuutta, toimia vammaisneuvoston valmistelijana ja sihteerinä sekä yhdyshenkilönä vammaisjärjestöjen ja kaupungin välillä.

Vammais- ja esteettömyysasiamies ei käsittele vammaisia henkilöitä koskevia oikeudellisia asioita eikä korvaa vakiintuneita valitus-, neuvonta- ja vaikuttamisväyliä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallitseminen (kielitodistus).

Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Edellytämme kokemusta tehtäväalasta sekä järjestökentän tuntemusta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja kykyä työskennellä moniammatillisissa verkostoissa, vahvaa tiedotus- ja vaikuttamisosaamista ja hyviä it -taitoja.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Kehitysjohtaja Susanna Slotte-Kock: susanna.slotte-kock(at)vaasa.fi

Keskushallinto / Kaupunkikehitys
Osoite: Vaasa, 65100,

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.
Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.

Tutustu työnantajaan