Vammais- ja vanhustyöhön sosiaalityöntekijä - Lopen kunta

Haemme vammais- ja vanhustyöhön sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan. Työpanoksesta puolet kohdistuu vammaispalvelujen, ja puolet vanhuspalvelujen sosiaalityöhön. Tässä tehtävässä pääset kehittämään monipuolisesti osaamistasi sosiaalialan erityislainsäädännön parissa, suunnittelemaan palveluprosesseja sekä edistämään asiakkaiden hyvinvointia, itsenäistä suoriutumista ja arvokasta elämää.

Virka sijoittuu Lopen aikuissosiaalityön tiimiin, jossa työskentelee lisäksesi viisi muuta sosiaalialan ammattilaista. Esimiehenäsi toimii sosiaalihuollon erityisasiantuntija.

Vammaispalvelujen sosiaalityöntekijänä vastaat vammaispalvelun ja kehitysvammahuollon asiakkaiden ohjauksesta, neuvonnasta ja viranomaispäätöksistä. Myös palvelukokonaisuuksien suunnittelu sekä järjestäminen kuuluvat tehtäviisi. Lisäksi vastuullasi on muita erikseen sovittavia erityisvastuualueita. Tehtävään kuuluu tarvittaessa työskentely asiakkaan kotona.

Vanhustyön sosiaalityöntekijänä vastaat 65 vuotta täyttäneiden asiakkaiden ohjauksesta, neuvonnasta ja viranomaispäätöksistä sosiaalityön/sosiaaliohjauksen päätösten osalta. Teet myös tiivistä yhteistyötä kotihoidon, kunnan asumispalveluyksiöiden sekä palveluohjauksen kanssa. Tehtävään kuuluu myös työskentelyä asiakkaiden kotona.

Kelpoisuusehto:
Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. (laillistettu sosiaalityöntekijä). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa sosiaalityön virka voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitulta edellytetään lisäksi voimassa olevaa ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Eduksi katsotaan vammaispalvelulain mukaisten palvelujen ja/tai vanhuspalvelujen tuntemus sekä kyky ja halu uuden oppimiseen. Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä selkeää ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä.

Viran täytössä sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Paikkaa aikaisemmin hakeneet huomioidaan.

Virkaan valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista, tai valinta raukeaa.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalihuollon erityisasiantuntija Riitta Lehtinen, riitta.lehtinen@loppi.fi, puh. 040 330 6055.

Lisätietoja

Lopen kunta, Perusturvalautakunta

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 8 000 asukkaan kasvava ja elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Yhdystie 5, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat