Vammaispalveluiden sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Oletko vielä vailla kesätöitä tai muuten halukas tekemään töitä vammaispalveluissa joko keikkaluonteisesti tai pidemmissä sijaisuuksissa?

Jyväskylän kaupungin vammaispalvelut etsii ammattitaitoiseen joukkoonsa

LÄHIHOITAJIA / OHJAAJIA

kesäajan sijaisuuksiin.

Vammaispalveluissa lähihoitajan / ohjaajan sijaisuuksia on asumisyksiköissä sekä päivä- ja työtoimintayksiköissä koko Jyväskylän alueella.

Vammaispalveluissa sinulla tulee olla joko lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulle olla kasvun ja osallisuuden edistämisen sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen kokonaisuudet suoritettuna. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla sosionomin tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan AMK- tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulla olla ensimmäinen työharjoittelu suoritettuna.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi Työkokemus- osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja- kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai keikkatyötä.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä (LOP, PKV) suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Eduksi katsotaan hygieniapassi ja ensiapuosaaminen.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Kirsi Heino puh. 014 266 2519 ja palveluesimies Maarit Laakkonen puh. 014 266 3943 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Vammaispalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat