Skip to main content
test
Vammaispalveluihin sijaisuuksia - Porin kaupunki

Porin perusturvakeskuksen vammaispalveluissa toimii 11 asumisyksikköä. Kymmenen asumisyksikköä on tarkoitettu kehitysvammaisille ja yksi vaikeavammaisille asiakkaille. Porissa sijaitsevat Aurora, Apollo, Kirjosiipi, Tynkäkuja, Jokisuisto, Orvokki, Angervo ja Tyrni, jossa myös tilapäisyksikkö Poiju. Wassan asuntola sijaitsee Merikarvialla ja Kotiranta 1 Laviassa. Asuntola Olga sijaitsee Ulvilassa. Yksiköissä järjestetään niin pysyvää kuin tilapäistäkin asumista.

Etsimme asumisyksiköihimme lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin lähihoitajia, ohjaajia sekä sairaanhoitajia. Tehtäviin haetaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalla opiskelevia. Eduksi katsotaan perehtyneisyys vammaispalveluihin.

Vaaditut todistukset: Tutkintotodistus ja ammatinharjoittamislupa (Valvira), opiskelijoilta opintorekisteriote. Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä muodostuu CV. Tallenna hakemuksesi liitteeksi todistukset tutkinnoistasi. Jos olet opiskelija, tallenna liitteeksi oppilaitoksen leimalla varustettu viimeisin opintosuoriteote.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 1852, p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421 tai rekry@pori.fi

Lisätietoja

http://www.pori.fi/perusturva

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jokisuiston palveluasunnot, Kotiranta1, (Merikarvian työkeskus ja) Wassan asuntola
Palveluasumisohjaaja Sanna Renfors p. 044 701 8090
Kirjosiipi ja Apollo: Vastaava ohjaaja Jaana Urama-Kienokoski p. 044 701 8822
Tyrni ja Tynkäkuja: Vastaava ohjaaja Rita Pörsti p. 044 701 9675
Orvokki. Olga ja Angervo, Vastaava ohjaaja Minna Kunnas p. 044 701 3673
Aurora ja Tilapäisyksikkö Poiju, Vastaava ohjaaja Virpi Rajamäki p. 044 701 9984

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturvakeskus, Sosiaali- ja perhepalvelut, Vammaispalvelut, Asumispalvelut, Satakunta, Pori, Merikarvia, Lavia

Porin perusturvakeskuksen palveluverkko kattaa Porin, Ulvilan ja Merikarvian. Vahvuutemme on moniammatillinen työskentely. Missiomme on tarjota palveluita, joihin on helppo hakeutua, ja tarvittaessa palvelut tuodaan ihmisille kotiin. Hyvä johtaminen, motivoiva työyhteisö, vahva tahto ja tekemisen meininki vievät meitä kohti tavoitettamme. Tarjoamme työtehtäviä, jotka haastavat ihmiset tekemään parhaansa ja kehittymään. Nyt tarvitsemme sinua.

Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat