Skip to main content
test
Vammaispalvelujen palveluyksikön esimies - Uudenkaupungin kaupunki

Kiinnostaisiko sinua näköalapaikka vammaispalvelujen keskiössä U-soten palveluksessa?

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti vammaispalvelujen kehittämiseen ja vammaispalvelut ovat SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45 min Raumalta ja tunnin Turusta.

Haemme vammaispalvelujen palveluyksikön esimiestä vakituiseen työsuhteeseen alkaen 23.9.2022.

Työtehtävissäsi pääset vastaamaan laatutyöstä, prosessityöskentelystä, toiminnan kehittämisestä sekä koulutussuunnittelusta. Palveluyksikön talouden toteuman seuranta sekä päivittäistyön koordinointi, ohjeistus, työnjako- ja arviointi ovat osa työtehtäväkenttää. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat sosiaalityöntekijän tehtävät vammaispalveluissa.

Vammaispalveluissa työskentelee palveluyksikön esimiehen lisäksi vammaispalvelutoimistossa kaksi vammaispalveluohjaaja, Merililjakodin tehostetussa palveluasumisessa yksikön esimies (sairaanhoitaja) ja 8 lähihoitajaa sekä Pajalan toimintakeskuksessa yksikön esimies ja 3 työtoiminnan ohjaajaa sekä päivätoiminnan ohjaaja.

Voit seurata meitä:

Instagramissa https://www.instagram.com/sosiaalipalvelutuusikaupunki/
Facebookissa https://m.facebook.com/pg/uudenkaupunginsosiaalipalvelut/posts/

Arvostamme
- Aikaisempaa kokemusta vammaispalveluista ja esimiestehtävistä
- Kokemusta moniammatillisesta työstä
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Kehittämismyönteisyyttä ja innostunutta otetta

Tarjoamme
- Kilpailukykyisen palkan 4094,73 €/kk
- Perehdytyksen työhösi
- Etätyömahdollisuuden
- Työnohjauksen
- Juridisen konsultaatiomahdollisuuden
- Loistavat työkaverit
- Esimiehen tuen
- Mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (272/05) 3 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Henkilön tulee olla sosiaalihuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä. Työaika 38.25 h/vko.
Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valitun on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Valitulta edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa. Hakuaikaa on jatkettu 31.10.2022 saakka kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaalipalvelujohtaja Marika Lehtinen puh. 040 4860935
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.
Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, sosiaalipalvelut

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Mörnenkatu 3, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat