Vammaispalveluohjaaja - Uudenkaupungin kaupunki

Vammaispalveluohjaaja - Uudenkaupungin kaupunki

Vammaispalveluohjaajan tehtäväalueeseen sisältyvät vammaispalvelulain mukaiset avustukset ja tukitoimet sekä kehitysvammahuolto. Työhön kuuluu vammaispalvelulain mukaisten palvelujen arviointi, selvittely ja päätöksenteko. Uudessakaupungissa toimii kunnan oma kehitysvammaneuvola, jonka yhtenä asiantuntijana vammaispalveluohjaaja toimii.
Vammaispalvelussa työskennellään tiiminä, jonka tiimivastaavana on vammaispalveluohjaaja. Tiimiin kuuluu vammaispalvelujen sosiaaliohjaaja, kehitysvammaisten päivä- ja työtoimintakeskuksen ohjaajat ja palvelutalo Merililjakodin henkilökunta.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä mukavan työyhteisön. Työskentelyn tueksi on myös mahdollisuus käyttää ulkopuolista juridista konsultaatiota. Uudessakaupungissa toimii kunnan oma kehitysvammaneuvola. Uudenkaupungin kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut ovat SHQS-laaduntunnustuksen piirissä.

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä ja palvelemme asiakkaita ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti vammaispalvelujen kehittämiseen ja vammaispalvelu on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä hyvän perehdytyksen että mukavan työyhteisön. Työskentelyn tueksi on myös mahdollisuus käyttää ulkopuolista juridista konsultaatiota.

Hyvät vuorovaikutustaidot, hyvä paineensietokyky ja itsenäinen työote sekä laaja-alaisuus auttavat työtehtävän hoidossa. Eduksi katsomme kokemuksen vammaishuoltoon liittyvissä asioissa, toimintaan liittyvän laajan palveluverkon ja lainsäädännön tuntemuksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta verkostotyöstä ja moniammatillisesta yhteistyöstä sekä kehittämisestä. Hyvät ATK-taidot ja mahdollisuus oman auton käyttöön ovat välttämätön edellytys viran hoitamisessa. Maksamme kilpailukykyisen palkan.

Uuteenkaupunkiin ajat vain 45min Raumalta ja tunnin Turusta.

Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen, puh. 040 4860935. e-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Sosiaalityö
Osoite: Terveystie 4, Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivi­sesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yh­teisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaik­kapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saa­risto alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan