Skip to main content
test
Vammaispalveluohjaaja, lähihoitaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme Mäntykotiin toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen vammaispalveluohjaajaa, lähihoitajaa.

Mäntykoti on kehitysvammaisten ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava yksikkö. Mäntykoti tarjoaa asunnon ja oman huoneen 15 vakituiselle asukkaalle ja tilapäishoitoa yhdelle asiakkaalle kerrallaan mm. omaishoitajien vapaapäivien ajaksi. Työ koostuu hoito- ja ohjaamistyöstä.

Arvostamme kehitysvammatyön koulutusta ja kokemusta, sekä puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomenetelmien osaamista. Odotamme hakijalta toimintakykyä ylläpitävän työotteen hallintaa, joustavuutta, asiakaslähtöistä työotetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi odotamme kehitysmyönteistä asennetta työhön sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona vammaispalvelunohjaajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 8 ja 16). Syksyn aikana 30.11.2022 mennessä valmistuvat opiskelijat otetaan huomioon jos kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.

Työ aloitetaan 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella. Tehtävän täytössä noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/sosiaalipalvelut/sosiaalipalvelut-vammaisille/mantykoti/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat
vastaava ohjaaja Hanna Kosonen, puh. 044 417 4145 ja
ikäihmisten palvelujen johtaja Niina Laakkonen puh. 044 417 3982.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiiri ky, Sosiaalipalvelut, Asumispalvelut Savonlinna, Mäntykoti

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Mäntykatu 18, 57230 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat