Vanhempi ammattimies (2), toimi (puuseppä) - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme kahta puuseppää vanhemman ammattimiehen toimeen.

Oulun yliopistollinen sairaala on suuressa murroksessa, joudumme samalla ylläpitämään vanhaa ja ottamaan käyttöön ja hallinnoimaan uutta Tulevaisuuden sairaalaa.

Tässä haasteessa rakennustekniikan palveluita ovat sairaanhoitopiirin kiinteistöjen ja sairaala-alueiden huolto-, kunnossapito- ja vuosikorjaustyöt, tilamuutoshankkeet sekä ympäristöhuollon operatiiviset toiminnot. Puuseppien tehtävänä on osaltaan vastata rakennustekniikan toimialueen tehtävistä.

Vanhemman ammattimiehen toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi kouluasteinen tutkinto tai ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto.

Arvostamme ammatillista kokemusta monipuolisista puusepän tehtävistä sekä suunnittelu- ja organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta. Erityisesti arvostamme asiakas- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi kiinteistöpidon tehtävät katsotaan eduksi.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaavat tilahallinnan ja rakennustekniikan toimialueen päällikkö Kari Ukkola, p. 040 848 8201 ja kiinteistöpäällikkö Antti Wiik p. 040 715 8547. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sairaanhoidolliset palvelut, Sairaanhoidollisten palvelujen tulosalue, Tekniikan palvelut, Rakennustekniikka
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.