Vanhempi ammattimies, sairaalalaitehuolto - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haettavana olevan vanhemman ammattimiehen toimen sijoituspaikka on lääkintätekniikka ja työtehtäviin kuuluu mm. ravintohuollon laitteiden kunnossapito.

Hakijalle katsotaan eduksi vähintään muutaman vuoden kokemus ammattikeittiölaitteiden tai kodinkoneiden kunnossapitotöistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, luotettavuutta, avoimuutta sekä ongelmanratkaisukykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi kouluasteinen tutkinto tai ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaavat huoltomestari Aki Piirainen, p. 040 728 1898 ja sairaalainsinööri Pasi Keskitalo, p. 040 751 5533. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sairaanhoidolliset palvelut, Tekniikan palvelut, Lääkintätekniikka, Sairaalalaitehuolto
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee yli 6 500 terveydenhuollon ammattilaista Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.