Vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja - Muuramen kunta

Vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja - Muuramen kunta

Muuramen hyvinvointi -liikelaitos on Muuramen kunnan omistama liikelaitos, joka vastaa kunnan sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamisesta. Vanhus- ja vammaispalveluiden vastuualueeseen kuuluvat terveyskeskussairaala, kotihoito, vanhus- ja vammaispalvelu sekä palveluasumisen yksiköt.

Vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja vastaa vastuualueensa taloudesta ja toiminnasta. Hän toimii vastuualueensa esimiesten lähiesimiehenä. Vastuualueeseen kuuluu myös ostopalveluista vastaaminen ja niiden sopimusten mukaisen toiminnan valvominen. Vanhus - ja vammaispalveluiden johtaja kuuluu liikelaitoksen johtoryhmään.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat terveydenhuollon tai sosiaalihuollon ammattihenkilön oikeudet, tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä riittävä johtamiskokemus ja -koulutus. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia monialaisissa työryhmissä. Kokemus palveluiden kilpailuttamisesta on tehtävässä eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Hakemus ja CV tulee tehdä 29.3.2019 klo 14:00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi tai lähettämällä hakemus ja CV postitse Muuramen kunta, PL 1, 40951 Muurame. Kuoreen merkintä Vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Viran hakuaikaa on jatkettu ajalle 12.3.-29.3.2019 klo 14. Virkaa jo hakeneet huomioidaan valintapäätöstä tehtäessä.
Lisätietoja tehtävästä antavat Muuramen kunnan palvelujohtaja Simo Oksanen (simo.oksanen@muurame.fi, p. 014 659 605) ja liikelaitosjohtaja, ylilääkäri Jari Nojonen (jari.nojonen@muurame.fi, p. 050 353721). Virkaan liittyvät puhelintiedustelut 26.3.2019 klo 13 -15.. Haastattelut ovat 3.4.2019.

Muuramen hyvinvointi -liikelaitos
Osoite: Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.

Tutustu työnantajaan