test
Vanhuspalvelujen johtaja - Lopen kunta

Lopen kunnassa on avoimena vanhuspalvelujen johtajan virka 17.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Vanhuspalvelujen tehtäväalue sisältää kotihoidon, asumispalveluyksiköt (kaksi kunnan asumispalveluyksikköä sekä yhden kehitysvammayksikön), vanhusten päivätoiminta ja ostopalvelut (asumispalveluissa/ kotihoidossa). Vanhuspalvelujen johtaja vastaa vanhusten palvelujen tehtäväalueen toiminnan ja talouden johtamisesta sekä osallistuu Kanta-Hämeen ikäihmisten työryhmään sekä hyvinvointialueelle siirtymisen valmistelutehtäviin. Lisäksi vanhuspalvelujen johtaja valmistelee oman toimialueensa asioita perusturvalautakuntaan.

Vanhuspalvelujen johtajaksi valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävässä edellytetään riittävää vanhusten palvelujen tuntemusta, johtamiskokemusta ja kykyä laajojen asiakokonaisuuksien hallintaan. Lisäksi arvostamme perehtyneisyyttä kunnallishallintoon, hyvää talouden osaamista, aktiivista kehittämisotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3989,72 euroa/kk. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemukset tulee toimittaa 8.12.2021 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, hakemuksen liitteeksi kelpoisuustodistukset.

Lisätietoja

http://loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedusteluihin vastaa perusturvajohtaja Anne Hintsala, p. 040 676 6249.

Lisätietoja

Lopen kunta, Perusturvalautakunta, Vanhusten palvelut, Palvelukeskus Eedilä

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7900 asukkaan kasvava ja elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat