Vanhuspalvelujen kesätyöntekijä - Riihimäen kaupunki

HAEMME kesätyöntekijöitä vanhuspalveluihin Riihikotiin!
Työ on tarkoitettu 2002-2005 syntyneille.

VALINNOISSA ENSISIJAISIA ovat ne riihimäkeläiset nuoret, jotka eivät ole ennen olleet kesätyössä Riihimäen kaupungilla. Hakija voidaan valita kesän aikana vain yhteen kaupungin kesätyöpaikkaan.

TYÖN KESTO on neljä viikkoa, lyhemmät jaksot eivät ole mahdollisia. Hakijan täytyy myös huolehtia, että opinnot (kevätlukukausi) ovat päättyneet tältä keväältä ennen kesätyön aloittamista. Työpäivän pituus on 6,5 tuntia.

KESÄTYÖJAKSOT Riihikodin osastoilla ovat 7.6.-4.7.2021 ja 5.7.-1.8.2021.

TYÖTEHTÄVÄT ovat asukkaiden kanssa seurusteleminen ja pelaaminen, lehtien lukeminen, mahdollisesti myös avustaminen pyykki- ja ruokahuollossa.

ODOTAMME oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa.
Edellytämme tartuntalain mukaista rokotussuojaa (tuhkarokko, vesirokko ja tuberkuloosiselvitystä). Valituille annetaan ohjeet selvityksen hankkimiseksi.

NELJÄN VIIKON PALKKA on noin 920 - 950 euroa, kalenterikuukauden päivistä riippuen. Työsuhteen päättyessä maksetaan lisäksi lomaraha ja kertyneet lomapäivät. 17 vuotta täyttäneiltä peritään palkasta lakisääteinen eläkemaksu. Lisätietoa www.riihimaki.fi/kesatyot

OSA HAKIJOISTA HAASTATELLAAN 15.3.-9.4.2021 välisenä aikana, mikäli se koronarajoitukset huomioiden on mahdollista. Mikäli haastatteluja ei järjestetä, tehdään valinnat hakemusten perusteella ja siksi hakemus kannattaa täyttää huolellisesti.

VALINTAPÄÄTÖS lähetetään kaikille hakijoille viimeistään kaksi viikkoa ennen työn alkua. Siinä kerrotaan kesätyön toteutumisesta, sekä valituista ja varasijalle valituista.
Ellei työhön valittu henkilö ota paikkaa vastaan, kutsutaan kesätyöntekijä varasijoilta.

KORONATILANNE voi vaikuttaa siihen, että kaikkia kesätyöpaikkoja ei voida täyttää. Siksi päätös kesätöiden toteutumisesta tehdään lähellä työn suunniteltua alkamista.

SEURAA SÄHKÖPOSTIASI. Tieto kesätöiden toteutumisesta ja valinnoista lähetetään sähköpostitse kaikille hakijoille.

LISÄTIETOA puh. 050 344 62 08
Onnea työnhakuun!

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi
puh. 050 344 62 08 tai 050 500 1952

Työllisyyspalvelut
Osoite: Riihikoti, Kontiontie 73, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupunki tarjoaa vuosittain kesätöitä sadalle 16- 19 vuotiaalle nuorelle. Kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka