Tule sijaiseksi Kangasalan kaupungin vanhuspalveluihin!

Haemme reippaita ja oma-aloitteisia henkilöitä lähihoitajan ja sairaanhoitajan eri pituisiin sijaisuuksiin. Voit olla joko alalle opiskeleva, jo valmistunut tai kokenut tekijä. Kohteita on sekä asumispalveluyksiköissä että kotihoidossa Kangasalan ja Pälkäneen alueella.

Asumispalveluyksiköitä ovat Kukkiakoto Luopioisissa Pälkäneellä, Pentorinne Kuhmalahdella Kangasalla, Rikun ryhmäkodit Kangasalla ja lyhytaikaishoidon yksikkö Rekola Kangasalla. Kotihoito on jaettu viiteen eri lähialueeseen. Lähialueisiin Kangasalan alueella kuuluu viisi perustiimiä, ympärivuorokautista kotihoitoa tarjoava Palvelukeskus Maijala sekä kuntouttava arviointitiimi ja resurssipooli. Pälkäneen alueeseen kuuluu kolme tiimiä sekä Pälkäneen päiväkeskus.

Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista kohteisiimme.

Jos olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia, käy täyttämässä hakemus ja ilmoittaudu sijaisrekisteriin. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Älä luo uutta käyttäjätunnusta.

Otamme yhteyttä Sinuun mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös mm. puhelimitse. Hakijan on itse huolehdittava käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekola ja Pentorinne osastonhoitaja Marjut Hietanen, p 050 9111 445, Rikun ryhmäkodit osastonhoitaja Tiina Loukaskorpi, p. 050 395 6661, Kukkiakoto osastonhoitaja Katja Tillanen, p. 050 315 2788, kotihoito kotihoidon esimies Marjukka Pelvola, p. 050 350 2893

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhuspalvelut

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat