test
Vanhuspalvelupäällikkö - Raaseporin kaupunki

Vanhuspalvelupäällikön virka

Haemme tiimiimme vanhuspalvelupäällikköä.

Raaseporin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala koostuu neljästä osastosta: hallinnosta, vanhuspalveluista, terveyspalveluista sekä sosiaalipalveluista. Toimit osastosi eli vanhuspalvelujen päällikkönä. Vanhuspalvelut koostuu yksiköistä ennaltaehkäisevä toiminta, kotihoito ja ympärivuorokautinen asuminen. Yksiköillä on omat esimiehensä ja vastuuhenkilönsä. Vanhuspalveluissa työskentelee yhteensä noin 400 henkilöä.

Kelpoisuusvaatimukset ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, erinomaiset taidot yhdessä ja hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä, kokemus vanhuspalvelutoiminnasta, kunnallishallinnon/julkishallinnon hyvä tuntemus sekä soveltuvuus tehtävään.

Haemme sinua, jolla on hyvä kokonaisnäkemys ja halua kehittää toimintaa. Olet myös muutosorientoitunut, yhteistyökykyinen ja luova johtaja.

Tarjoamme mielenkiintoista ja haastavaa työtä nuoressa kaupungissa, jolla on suuri kehityspotentiaali, sekä mahdollisuuden osallistua hyvinvointialueeseen siirtymiseen ja toiminnan kehittämiseen tätä ajatellen.

Palkkaus SOTE-sopimuksen (sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen) mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakuaika pidennetään, aikaisemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 403056. Hakuaika päättyy 21.1.2022 klo 15.00.

Kysymyksiin vastaa sosiaali- ja terveysjohtaja Benita Öberg, puh. 019 289 2214, s-posti benita.oberg@raasepori.fi.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysymyksiin vastaa sosiaali- ja terveysjohtaja Benita Öberg, puh. 019 289 2214, s-posti benita.oberg@raasepori.fi.

Lisätietoja

Vanhuspalvelut

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat