Vanhustyön johtaja - Kangasalan kaupunki

Vanhustyön johtaja - Kangasalan kaupunki

Vanhustyön johtaja

Ovatko strategiassa määritellyt tavoitteet Sinulle tuttuja? Osaatko sen pohjalta maalata alaisellesi organisaatiolle toiminnalliset suuntaviivat, joiden avulla asetetut tavoitteet ja päämäärät yhdessä saavutetaan? Ovatko toiminnan organisointi, vastuun jakaminen ja alaisen organisaation onnistumisen mahdollistaminen Sinulle arkipäivää? Pystytkö tekemään perusteltuja päätöksiä? Oletko johtaja? Mikäli tunnistit itsesi edellä olevasta, olet mahdollisesti Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksen tuleva vanhustyön johtaja.

Vanhustyön johtaja toimii palvelualueen esimiehenä vanhuspalveluiden palvelualueella. Keskeisenä tehtävänä on palvelualueen johtaminen ja kehittäminen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää johtamisosaamista ja käytännössä osoitettuja johtamistaitoja. Vahva osaaminen talouden ja henkilöstön johtamisesta tukevat tehtävän menestyksellistä hoitamista. Palvelualueen esimies osallistuu myös sosiaali- ja terveyskeskuksen johtamiseen johtoryhmätyöskentelyyn kautta.

Vanhuspalveluiden palvelualue tuottaa ikäihmisille kotiin annettavia ja pitkäaikaisen asumisen palveluja. Lisäksi palvelualueelle kuuluvat ikäihmisten sosiaalipalvelut ja vanhuspalvelulain mukaiset, ikäihmisten hyvinvointia edistävät palvelut. Kehittämistyön painopiste on kotiin annettavissa ja hyvinvointia edistävissä palveluissa. Palvelualueella työskentelee yli 300 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Suurin osa sosiaali- ja terveyskeskuksen hoitohenkilöstöstä sijoittuu vanhuspalveluihin, joten eduksi lasketaan, mikäli Sinulla on kokemusta myös hoitotyön johtamisesta. Vanhuspalveluiden budjetti on n. 22 miljoonaa euroa.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme kokemusta vaativista, itsenäisistä sosiaali- ja terveydenhuollon johtamis- ja kehittämistehtävistä, joihin on sisältynyt talouden ja henkilöstön johtamista. Arvostamme julkisten sosiaalipalvelujen ja kunnallisen hallintomenettelyn tuntemusta, näyttöä asiakaspalvelun kehittämisestä ja yhteistyökykyä. Huumorintajukaan ei ole porukassamme haitaksi.

Viran koeaika on 6 kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus tai työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Tehtävässä aloit-tamisesta on mahdollista sopia. Tehtäväkohtainen palkka on n. 4 200 euroa.

Haastateltavaksi valittujen haastattelut toteutetaan iltapäivisin 16.-18.12.2019.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaali- ja terveysjohtaja Marika Lanne, p. 050 380 3340, marika.lanne@kangasala.fi,
sosiaali- ja terveyskeskuksen talousjohtaja Toni Haapala, p. 050 543 5394, toni.haapala@kangasala.fi.

Kangasalan kaupunki
Osoite: Urheilutie 15, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä, yli 31 000 asukkaan kaupunki, kauniissa harju- ja järvimaisemissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa palvelut lähes 40 000 asukkaalle.