Vanhustyöntekijä - Taivassalon kunta

Tule Merelliseen Taivassaloon, positiiviseen joukkoomme tekemään merkityksellistä ja antoisaa työtä ikäihmisten palveluissa.

Palvelukeskus Poijussa on haettavana lähihoitajien kesätyötä ajalle 1.6.-31.8.2021, vanhainkoti Ankkurissa, kotihoidossa sekä tehostetussa palveluasumisessa.
Työ on kolmivuorotyötä. Palkka KVTES:n mukainen.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan opinnot.

Hakemukset 4.5.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi (työavain 332512) kautta tai osoitteella Palvelukeskus Poiju, vanhustyönjohtaja Jaana Palmroos, Nuortenkodintie 1, 23310 Taivassalo

Tutustu työnantajaan

Vanhustyönjohtaja Jaana Palmroos puh. 050 387 3363/ jaana.palmroos@taivassalo.fi

Taivassalon kunta, Peruspalvelut
Osoite: Nuortenkodintie 1, 23310 Taivassalo

Taivassalon on Turun saaristossa sijaitseva n. 1700 asukkaan kunta. Meillä on saaristoa, merta ja mannerta, viljapeltoja, historiaa – vehmasta Varsinais-Suomea parhaimmillaan. Taivassalolaiset ovat yrittelijästä väkeä: yrityksiä meillä on yli 140, jonka lisäksi satakunta maatilaa. Punainen graniittimme on yksi suosituimmista kivilajeista. Taivassalo on silakkapitäjä ja meillä onkin eniten ammattikalastajia koko Saaristomeren alueella. Olemme osa Turun talous- ja työssäkäyntialuetta. Topeliuksen mukaan me saaristolaiset pukeudumme pyhäpäivisin herrasväen tapaan ja nautimme pidoissamme herrasruokia. Välillä saattaa köyhyys vaivata, kun kalastaminen ei onnistu, mutta kun hyvää pitää olla, silloin ei säästetä. Taivassalon kunta on savuton kunta.

Sinulle suositellut työpaikat