Vapaa-aikaohjaaja - Nakkilan kunta

Vapaa-aikaohjaaja - Nakkilan kunta

Nakkilan kunta ilmoittaa haettavaksi vapaa-aikaohjaajan määräaikaisen toimen.
Sivistyspalvelut tarjoaa kuntalaisille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on nuoriso-, liikunnan- tai vapaa-ajanohjauksen tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Työ edellyttää monipuolista ammattiosaamista nuorten kanssa työskentelystä. Kunta- ja maakuntaorganisaation toiminnan sekä nuorisotoimialan tunteminen katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, verkostoitumistaitoja, kykyä kokonaisuuksien hallintaan ja itsenäiseen työskentelyyn.
Vapaa-aikaohjaajan tehtäviin kuuluvat nuorten ohjaus- ja kasvatustyö sekä vapaa-aikapalveluiden suunnittelu- ja ohjaustehtäviä. Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin ja edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 2.9.2019-29.5.2020, mutta työsuhteen jatkuminen ja vakinaistaminen voi olla mahdollista. Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun tulee ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Hakuaika päättyy 7.8.2019 klo 15.00. Haastattelut pidetään 15.8.2019.

Lisätietoja

http://www.nakkila.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. vapaa-aikasihteeri Tiina Palomäki tiina.palomaki@nakkila.fi, puh. 044 7475 914 ja sivistysjohtaja Jonna Heikkilä, jonna.heikkila@nakkila.fi, puh. 044 7475 910.

Nakkilan kunta, Sivistystoimi, Vapaa-aikatoimi
Osoite: Porintie 11, 29250 Nakkila

Nakkilan kunta on reilun 5000 asukkaan kunta Satakunnassa. Lue lisätietoa www.nakkila.fi.

Tutustu työnantajaan