Vapaa-aikasihteeri - Tuusniemen kunta

Vapaa-aikasihteeri - Tuusniemen kunta

Tuusniemen kunta etsii vapaa-aikasihteeriä ajalle vakituiseen työsuhteeseen. Olet etsimämme, jos olet hyvä tyyppi ja nautit yhteistyöstä erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa. Sopeudut myös vaihteleviin työaikoihin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hyvällä tyypillä on menestyksellistä kokemusta ainakin nuorten kanssa työskentelystä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja jatkuvasti muuttuvan tehtävän, jossa voit itse vaikuttaa työsi sisältöön ja osallistua kunnan palveluiden kehittämiseen.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulu- tai opistoasteen tutkintoa. Eduksi lasketaan kokemus vapaa-aikasihteerin keskeisistä tehtäväkokonaisuuksista:

-Vapaa-aikapalveluiden hallinnolliset tehtävät
-Nuorisotyö nuorisotilassa ja nuorisovaltuuston kanssa
-Tapahtumien toteuttaminen
-Liikuntapaikkojen hallinta
-Järjestöyhteistyö
-Hyvinvointityön koordinointi
-Kulttuurityön koordinointi

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry.fi -palvelun kautta 30.6.2019 kello 23.59 mennessä. Hakemuksiin tulee liittää ansioluettelo. Alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelutilanteessa.
Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.tuusniemi.fi

Lisä tietoja antaa 13.-20.6. Sivistystoimenjohtaja Janne Karttunen, puh. 040 5721 867, sähköpostitse: janne.karttunen@tuusniemi.fi

Tuusniemen kunta, Sivistystoimi
Osoite: Keskitie 34 - 38, 71200 Tuusniemi

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Itä-Suomen keskipisteessä, Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana, jonka talous on kunnossa ja palvelut pelaavat. Upeita tontteja rannalla tai rannan läheisyydessä löytyy asumiseen ja mökkeilyyn mm. Pahkasalosta, Hietarannasta ja Pappilanniemestä. Loma-aikoina Tuusniemen väkimäärä kaksinkertaistuu ja monipuoliset matkailu- ja ohjelmapalvelut sekä muut vapaa-ajanviettomahdollisuudet saavat ihmiset viihtymään.

Tutustu työnantajaan