test

Kuortaneen kunnan sivistystoimi hakee vapaa-aikasihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2022-31.12.2023.

Vapaa-aikasihteerin toimenkuva muodostuu mm. seuraavista asioista:

-valmistelee nuoriso-, kulttuuri ja liikuntatoimen avustukset, stipendit sekä kunnon kuntalaisen valinnan

-vastaa ja edelleen kehittää Ohjaamon toimintaa

-vastaa hankkeiden hakemisesta sekä raportoinnista

-vastaa tietyistä vapaa-aikapuolen tapahtumista (eritellään tarkemmin toimenkuvassa)

-mahdollistaa liikuntasihteerin sekä nuoriso- ja kulttuurisihteerin leiri/kisavapaat

-toimii tarvittaessa ohjaajana iltapäiväkerhossa sekä valvojana Nukessa

-toimii kirjastolla lomien sijaisena mahdollisuuksien mukaan

Työ edellyttää oman auton käyttöä ja tehtävä sisältää satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä. Kelpoisuusvaatimuksena on liikunnanohjauksen tai nuoriso- ja yhteisöohjaajan perustutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemus. Palkkaus KVTES mukaan.

Työssä toimitaan osaksi lasten ja nuorten parissa, minkä takia työhön valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä positiivista työotetta.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 31.1.2022 klo 12:00.

Lisätietoja:
Katja Kyllönen 0400-549976
katja.kyllonen@edu.kuortane.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja:
Katja Kyllönen 0400-549976
katja.kyllonen@edu.kuortane.fi

Lisätietoja

Kuortaneen kunta, Liikuntatoimi

Kuortane – elämisen hehkua Kuortane on aktiivinen ja elinvoimainen paikkakunta keskellä Etelä-Pohjanmaata, lähellä kaikkea. Kunnassa on vahvaa yritystoimintaa, jonka näkyvänä lippulaivana ovat yhteensä lähes 200 ihmistä paikkakunnalla työllistävät metallialan yritykset. Kuortaneella on myös kasvava liikunnan ja urheilun kokonaisuus, jonka keskiössä on urheiluopisto.

Urheilu ja liikunta työllistävät Kuortaneella yli 150 henkilötyövuoden verran. Urheiluopiston upeat liikuntapaikat ja -tilat antavat kuntalaisille myös hienoja mahdollisuuksia harrastaa. Itsenäisen liikkumisen ohella kansalaisopisto ja urheiluseurat tarjoavat ihmisille mahdollisuuksia liikkua ryhmissä.

Laadukkaan lasten päivähoidon keskuksena toimii muutama vuosi sitten valmistunut uusi päiväkoti. Myös Kuortaneen peruskoulu ja lukio ovat vetovoimaisia kouluja, joihin tulee oppilaita ympäri valtakuntaa. Kuortaneen lukiossa on yleislinja sekä urheilulinja, jonka oppilaat saavat muiden oppilaiden tavoin tasokasta opetusta sekä huipputason valmennusta. Yläkoulun 9. luokalla toimii urheilupainotteinen luokka.

Suunnitelman mukaan uusi, nykyaikainen alakoulu valmistuu keskustaajamaan vuonna 2021. Samoin sosiaali- ja terveyspalvelut kehittyvät edelleen. Lääkäri-, hammaslääkäri- ja neuvolapalvelut sekä pian rakennettava ikäihmisten palvelutalo ja kotipalvelu antavat tukea ja turvaa kuntalaisille.

Kuortaneen tonttitarjonta asuntorakentamiseen on runsas ja monipuolinen. Myös yritystoimintaan kunta myy tontteja ja vuokraa toimitiloja. Parhaillaan keskustaajamaan rakennetaan uusia kerros- ja rivitaloasuntoja. Lisäksi yrityksillä ja urheiluopistolla on käynnissä ja valmisteilla omia toimitilahankkeitaan.

Ihmisten ja perheiden arki on Kuortaneella sujuva ja turvallinen. Palvelut toimivat ja etäisyydet ovat pieniä. Yritykset ja urheiluopisto, kunta ja yhdistykset, kehittävät kotikuntaansa aktiivisesti edelleen. Mahdollisuuksien paikkakunta on toimintaa täynnä.

Toteuta Sinäkin unelmiasi Kuortaneella!


Osoite: Keskustie 52, 63100 Kuortane

Sinulle suositellut työpaikat