Skip to main content
test

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Kuortaneen kunnan vapaa-aikatoimen (nuoriso/liikuntatoimen) sijaisuuksiin, keikkatöihin ja osa-aikaisiin töihin. Työskentelypisteitä voivat olla esimerkiksi Kuortaneen eri puolilla sijaitsevat kunnan sisä- ja ulkoliikuntapaikat sekä kerhonohjaajan työt.

Haemme keikkalaisia ja osa-aikaisia työntekijöitä esimerkiksi:

-Kerho-ohjaajiksi (mm. liikuntakerhot, koulujen harrastuskerhot, ikäihmisten kerhot)
-Uimaopettajiksi ja uimavalvojiksi
-Liikunnanohjaajiksi viikoittaisiin liikuntapalveluihin (esim. vesijumppa)
-Avustaviin tehtäviin erilaisiin vapaa-aikatoimen tapahtumiin
-Ulkoliikuntapaikkojen ylläpitämiseen liittyviin tehtäviin (esim. kunnossapito, raivaus, kausiluonteiset työt)
-Nuorisotiloihin eli Nukeen valvojaksi. Työajat pääsääntöisesti iltaisin/viikonloppuisin.

Työtehtävät voidaan sopia työnhakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Ilmoita hakemuksessasi, millaisiin työtehtäviin olet hakemassa ja miten olet käytettävissä.

Palkka ja muut työsuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaan.

Odotamme sinulta omatoimisuutta, innostavaa asennetta ja luotettavuutta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta hakemastasi työtehtävästä.

Lisätietoja

https://kuortane.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vapaa-aikasihteeri Jonna Hakala, 0400 139813, jonna.hakala@edu.kuortane.fi
Liikuntasihteeri Tuomas Mikkola, 040 6317 442, tuomas.mikkola@edu.kuortane.fi
Nuoriso- ja kulttuurisihteeri Annukka Salminen, 040 7394451, annukka.salminen@edu.kuortane.fi

Lisätietoja

Kuortaneen kunta, Liikuntatoimi

Kuortane on aktiivinen ja elinvoimainen paikkakunta keskellä Etelä-Pohjanmaata, lähellä kaikkea. Kunnassa on vahvaa yritystoimintaa, jonka näkyvänä lippulaivana ovat yhteensä lähes 200 ihmistä paikkakunnalla työllistävät metallialan yritykset. Kuortaneella on myös kasvava liikunnan ja urheilun kokonaisuus, jonka keskiössä on urheiluopisto.

Urheilu ja liikunta työllistävät Kuortaneella yli 150 henkilötyövuoden verran. Urheiluopiston upeat liikuntapaikat ja -tilat antavat kuntalaisille myös hienoja mahdollisuuksia harrastaa. Itsenäisen liikkumisen ohella kansalaisopisto ja urheiluseurat tarjoavat ihmisille mahdollisuuksia liikkua ryhmissä.

Laadukkaan lasten päivähoidon keskuksena toimii muutama vuosi sitten valmistunut uusi päiväkoti. Uusi, nykyaikainen alakoulu valmistui keskustaajamaan vuonna 2021. Kuortaneen yläkoulu ja lukio ovat vetovoimaisia kouluja, joihin tulee oppilaita ympäri valtakuntaa. Kuortaneen lukiossa on yleislinja sekä urheilulinja, jonka oppilaat saavat muiden oppilaiden tavoin tasokasta opetusta sekä huipputason valmennusta. Yläkoulussa toimii urheilupainotteinen luokka.

Kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut kehittyvät jatkuvasti. Lääkäri-, hammaslääkäri- ja neuvolapalvelut sekä pian rakennettava ikäihmisten palvelutalo ja kotipalvelu antavat tukea ja turvaa kuntalaisille. Asukaskyselyssä 2021 kunta sai erinomaiset pisteet peruspalveluista kuntalaisilta.

Kuortaneen tonttitarjonta asuntorakentamiseen on runsas ja monipuolinen. Myös yritystoimintaan kunta myy tontteja ja vuokraa toimitiloja.

Ihmisten ja perheiden arki on Kuortaneella sujuva ja turvallinen. Palvelut toimivat ja etäisyydet ovat pieniä. Yritykset ja urheiluopisto, kunta ja yhdistykset, kehittävät kotikuntaansa aktiivisesti edelleen. Mahdollisuuksien paikkakunta on toimintaa täynnä.


Osoite: Keskustie 52, 63100 Kuortane

Sinulle suositellut työpaikat