Vapaa-ajan ohjaajan toimi (liikunta) - Kannuksen kaupunki

Vapaa-ajan ohjaajan toimi (liikunta) - Kannuksen kaupunki

VAPAA-AJAN OHJAAJAN TOIMI (LIIKUNTA)

Haemme vapaa-ajan ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan toimeen. Toimen pääpainona ovat erilaiset liikuntapalveluiden tehtävät ja niiden suunnittelu, mutta toimeen kuuluu myös nuorisopalveluiden tehtäviä. Kokemus ryhmien ohjaamisesta ja pätevyydet uinninvalvontaan ja -opetukseen katsotaan eduksi. Työ sisältää ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Arvostamme positiivista asennetta, vastuullisuutta, hyviä tiimityötaitoja ja joustavuutta monipuolisissa vapaa-ajan tehtävissä. Erilaisten harrastusalojen tuntemus ja monipuoliset taidot ovat eduksi.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen tutkinto sekä riittävä kokemus toimeen kuuluvista tehtävistä. Palkkausehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Toimi täytetään 1.8.2019 alkaen toistaiseksi ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan 7.6.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Marianne Mottinen, p. 044 4745 453, marianne.mottinen@kannus.fi

Kannuksen kaupunki, Vapaa-ajan palvelut
Osoite: Kannus

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajan palvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.

Tutustu työnantajaan