Vararehtori, sijaisuus - Koulutuskuntayhtymä OSAO

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle? Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa, työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla.

Haemme vararehtorin sijaista määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 5.8.2021 - 6.2.2022.

Vararehtorina päätehtävänäsi on toimia Koulutuskuntayhtymä OSAOn pedagogisena johtajana ja koulutusyksikönjohtajien esimiehenä. Lisäksi toimit kuntayhtymäjohtaja-rehtorin varahenkilönä ja osallistut myös OSAOn yhtymähallituksen kokouksiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Vararehtorin virassa edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja rehtorin kelpoisuutta (asetus 1998/986), hyvää esimies- ja johtamiskokemusta koulutusorganisaatiossa sekä vankkaa kokemusta ammatillisen koulutuksen kehittämisestä.

Katsomme eduksi englanninkielen osaamisen ja strategiaosaamisen sekä julkisen sektorin hallinnollisen kokemuksen.

Vararehtorin virkasuhteen ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja ne määritellään erillisellä virkamääräyksellä.

Vararehtori on johtavassa asemassa oleva viranhaltija, jonka työaikamääräyksissä noudatetaan KVTES III luvun 21 §:n määräyksiä.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi, jarmo.paloniemi@osao.fi p. 050 538 3929. Puhelintiedustelut: pe 4.6. klo 10 -11, ti 8.6. klo 13 - 14 ja pe 11.6. klo 13 - 14.
Haastattelut pidetään ke 16.6. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Ylläpitäjäpalvelut, Opiskelijapalvelut

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Kotkantie 1, 90250 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat