Varastonhoitaja / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme varastonhoitajaa Tredun Serviisin tila- ja logistisiinpalveluihin vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Varastonhoitajan tehtävään kuuluu koulutusalojen työtoiminnan hankintojen valmistelu ja hankinnat yhteistyössä opettajien ja koulutuspäälliköiden kanssa. Varastonhoitaja vastaa Tredun Hepolamminkadun toimipisteen keskusvarastossa säilytettävien työtoiminnan materiaalien, työvälineiden ja yleistarvikkeiden tilaamisesta, varastoinnista, luovuttamisesta ja ostolaskujen asiatarkastamisesta. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat oppilaitoksen toimipisteiden välisiin sekä sisäisiin kalusteiden ja kaluston kuljetuksiin, siirtoihin ja muuttoihin liittyvät tehtävät sekä oppilaitoksen kalustevarastojen ja erilaisten säilytystilojen hallinnointi. Varastonhoitaja toimii myös kampuksen tai toimipisteen vastuuhenkilönä ongelmajätteiden ja poistettavien materiaalien kierrättämiseen liittyvissä asioissa. Tehtävä voi myös tarvittaessa sisältää työnohjaajana ja -opastajana toimimista opiskelijoille.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen koulutus.

Tehtävässä edellytetään C-luokan ajokorttia.

Eduksi luetaan aikaisempi työskentely varastoalalla, kuljettajan ammattipätevyyskoulutus sekä hyvät atk-taidot. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä aikaisempaa työkokemusta oppilaitosympäristössä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tukipalvelupäällikkö Seppo Nikkilä, puh. 040 800 4762. Sähköpostitse seppo.nikkila@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 21.9.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tukipalvelupäällikkö Seppo Nikkilä, puh. 040 800 4762. Sähköpostitse seppo.nikkila@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu Serviisi

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat