test
VARH.KASV.  LASTENHOITAJA,  sijaisuudet lv 21-22 - Raahen kaupunki

Haemme Raahen kaupungin varhaiskasvatukseen lastenhoitajia eri toimintayksikköihimme määräaikaisiin, eri mittaisiin sijaisuuksiin toimikaudelle 2021 - 2022

Kirkkokadun ja Vihannin päiväkodin osalta tulee olla mahdollisuus tehdä vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Toivomme hakijalta pontta tarttua uusiin haasteisiin, sitoutuneisuutta alueeseen ja työhön sekä sen kehittämiseen. Ammattiosaamisen lisäksi yhteistyö- sekä työyhteisötaidot ovat edellytyksenä tehtävän hoitamiselle. Sitoutuminen Raahen kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden yhteisten tavoitteiden toteutumiseksi sekä perehtyneisyys Varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin edellytetään.

Valittujen tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus tehdään sähköisesti kuntarekry.fi - sivustolle.
Hakemuksessa pyydetään ottamaan kantaa mahdollisuuteen tehdä vuorotyötä


Lisätietoja

http://www.raahe.fi/opetus ja varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkotien johtajat

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Varhaiskasvatus

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää, tehdä työtä ja harrastaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 5 D, Brain Center, 1. krs. Raahe, 92101 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat