Skip to main content
test
Varhaikasvatuksen psykologi - Kirkkonummen kunta

VARHAISKASVATUKSEN PSYKOLOGI
Kirkkonummen kunnan sivistyspalveluiden, varhaiskasvatuksen, kasvun ja oppimisen tuen palveluyksikköön haetaan kahta laillistettua psykologia.

Oletko juuri Sinä etsimämme psykologi, joka koet uuden tehtävän kehittämistyön, työn pienten, alle kouluikäisten lasten, huoltajien ja kasvattajien parissa mielenkiintoiseksi. Koet uudenlaisen tehtävän haasteet mahdollisuuksina ja haluat jakaa osaamistasi erityisesti varhaiskasvatuksen parissa. Tervetuloa töihin Kirkkonummelle osaksi kasvun ja oppimisen tukea. Meillä on helposti lähestyttävä, iloinen ja ystävällinen työtiimi, sekä uudenlainen työkokonaisuus kunnassa, jossa yhteistyökumppaneihin tutustuu nopeasti ja asioihin voi vaikuttaa.

Jos olet kiinnostunut varhaiskasvatuksen yksiköissä toimimisesta, monialaisesta työotteesta ja ennaltaehkäisevästä työstä sekä asioihin vaikuttamisesta silloin, kun pulmat ovat vielä pieniä, saatat olla etsimämme henkilö. Työmme tavoitteena on tukea varhaiskasvatuksen lapsia, hyvinvointia ja oppimista, perheitä ja henkilöstöä. Työtehtäviä ovat mm. varhaiskasvatusyksiköissä havainnoinnit ja henkilöstön ohjaus, vanhempien kanssa käytävät keskustelut ja ohjaus, verkostopalaverit ja konsultaatiot varhaiskasvattajille. Yhteistyötä teemme lisäksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kanssa: neuvolan, perheneuvolan ja tukipalveluiden terapeuttien kanssa. Työ on merkityksellistä ja mielekästä, sekä palkitsee tekijänsä joka päivä konkretisoituen pienten lasten kasvuna, kehityksenä ja oppimisena.
Meillä on nyt haettavana kaksi (2) vakituista varhaiskasvatuksen psykologin virkaa. Tehtävät alkavat 1.3.2023, tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys ja soveltuvuus tehtävään. Arvostamme kokemusta lasten ja vanhempien kanssa tehdystä työstä sekä innostusta työn kehittämiseen. Hyvät yhteistyötaidot, joustavuus, aktiivisuus ja kiinnostus moniammatilliseen työhön tukevat työssä onnistumista.
Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään, esimiehen ja tiimin säännöllisen tuen. Tiimiimme kuuluu kaksi psykologia, kaksi kuraattoria ja kolme kieli- ja kulttuuriopettajaa. Sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Soita, niin kerromme mielellämme lisää!

Hakemukset toimitetaan 17.2.2023 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 494962). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon jatkohaussa.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Stina Simonsson-Raijas
Varhaiskasvatuksen kasvun
ja oppimisen tuen erityisasiantuntija
Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi
p. 050 5774991

Lisätietoja

Sivistyksen palvelualue, Varhaiskasvatus, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Kasvun, kehityksen ja oppimisen tuki

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat