Varhaiserityisavustaja, Ainolan päiväkoti - Oulun kaupunki

Ainolan päiväkodissa on uudelleen haettavana VARHAISERITYISAVUSTAJAN määräaikainen tehtävä Ainolan päiväkodissa, Varpulan vuorohoitoyksikön esiopetusryhmässä. Tehtävään valittavan työaika vaihtelee avustettavan hoitoaikojen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 30.6.2021 saakka.

Varhaiserityisavustajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11705/2020. Hakemus on toimitettava 27.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/ainolan-paivakoti/etusivu

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Päivi Karppinen, p. 044 703 5410 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Ainolan päiväkoti
Osoite: Koulukatu 1, 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.