Varhaiserityisavustaja, Proomupuiston päiväkoti - Oulun kaupunki

Haettavana on VARHAISERITYISAVUSTAJAN määräaikainen tehtävä Proomupuiston päiväkodissa ajalle 1.10.2020-31.5.2021.

Varhaiserityisavaustaja on tuen tarpeen lasten rinnallakulkija. Hän mahdollistaa heidän osallistumisensa kaikkeen päiväkodin toimintaan yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Varhaiserityisavustajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot. Toivomme kokemusta tuen tarpeista lapsista, positiivista asennetta ja joustavuutta.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9832/2020. Hakemus on toimitettava 24.9.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/proomupuiston-paivakoti/etusivu

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Anu Hamari, p. 040 486 0795 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Proomupuiston päiväkoti
Osoite: Santaholmantie 86, 90830 Haukipudas

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.