Varhaiserityisopettaja - Hailuodon kunta

Varhaiserityisopettaja - Hailuodon kunta

Hailuodon kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiserityisopettajan toistaiseksi voimassa oleva virka 1.8.2019 alkaen.

Tehtäviin kuuluu Hailuodon kunnan varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityispedagoginen toiminta, toiminnan suunnittelu, toteutus sekä toiminnasta vastaaminen, arviointi ja kehittäminen koko varhaiskasvatuksen alueella. Työnkuvaan kuuluu yhteistyö vanhempien sekä eri asiantuntijatahojen kanssa. Lisäksi varhaiserityisopettaja toimii oman alueensa varhaiserityiskasvatuksen asiantuntijana ja osallistuu varhaiskasvatushenkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Työtehtäviin kuuluu virkasuhteen alkaessa alle 3-vuotiaiden vuorohoito-osaston lastentarhanopettajan tehtävät sekä säännöllinen erikseen sovittava tuntimäärä esiopetuksessa.

Arvostamme luovaa ja lapsia osallistavaa työskentelyotetta sekä positiivista asennetta. Pidämme tärkeänä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehdot virkaan määräytyvät varhaiskasvatuslain 540/2018 30 §:n mukaan.

Työaika on keskimääräinen yleistyöaika ja palkkaus KVTES:n mukainen. Ennen viran vastaanottamista tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote 504/2002. Koeaika on 6kk. Virkaan haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä.

Lisätietoja

http://www.hailuoto.fi

Päiväkodinjohtaja Eija Salonpää p. 044 4973530, sähköpostiosoite: eija.salonpaa@hailuoto.fi

Hailuodon kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Päiväkoti OnnenSaari, Kenttäläntie 8, 90480 Hailuoto

Hailuoto on maaseutumainen ja idyllinen Perämeren saaristokunta Pohjois-Pohjanmaalla. Se on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja kulttuurimaisemastaan. Marjaniemi ja sen maamerkkinä seisova majakka kutsuvat luokseen ympäri vuoden kulkijoita läheltä ja kaukaa. Perinteisen pienen kunnan keskus palveluineen luo viihtyisän elinympäristön kaikille, jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireelle ja maaseudun rauhalle. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Tervetuloa työskentelemään luokseen kutsuvaan loistokuntaan.
Päiväkoti OnnenSaari sijaitsee keskellä kylää aivan koulun ja kirjaston vieressä. Päiväkoti on 2-osastoinen. Alle 3-vuotiaiden ryhmä toimii vuorohoitoyksikkönä ja yli 3-vuotiaiden osastoon on integroitu esiopetusryhmä.

Tutustu työnantajaan