test
Varhaiskasvatuksen apulaisesimies / Olkahinen-Tasanteen varhaiskasvatus - Tampereen kaupunki

Tampereella, Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa, varhaiskasvatus ja esiopetus elävät ajassa ja kehittävät palvelujaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Tampereella tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, suuren kaupungin laajat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Ja tietysti hyvän tamperelaisen työilmapiirin. Joukkoomme mahtuu ja tarvitaan erilaisia osaajia, innostuneita ja innostavia toteuttajia ja kehittäjiä. Tervetuloa mukaan!

Haemme varhaiskasvatuksen apulaisesimiestä sijaisuuteen ajalle 3.1.2022 - 31.7.2022 Olkahisten päiväkotiin.

Olkahisen päiväkodissa tarjotaan varhaiskasvatusta n. 60 ja Tasanteella n. 130 lapselle. Toiminnassa leikki, mielikuvitus sekä oppimisen ja oivaltamisen ilo korostuvat. Kokonaisuuteen kuuluu myös Olkahisen koulun esiopetuksen 2 ryhmää.

Apulaisesimies osallistuu yksikön johtajan työparina päivähoitoyksikön varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen pedagogiseen johtamiseen. Hän osallistuu myös päivittäiseen asiakastyöhön ja henkilöstöjohtamiseen sekä yksikön talouden ja toiminnan suunnitteluun, toteutukseen, arviointiin ja kehittämiseen. Lisäksi apulaisesimies toimii varhaiskasvatuksen opettajana.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus (laki 540/2018, 26§ ja 75§).

Eduksi katsotaan kokemus varhaiskasvatustyöstä, esimieskokemus ja esimieskoulutukset.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Anne Mäkinen, puh. 050 542 8326, etunimi.k.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 7.12.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Anne Mäkinen, puh. 050 542 8326, etunimi.k.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatus ja esiopetus / Olkahinen-Tasanteen varhaiskasvatus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat