Varhaiskasvatuksen avustaja - Mikkelin kaupunki

Varhaiskasvatuksen avustaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin varhaiserityiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen avustajan määräaikainen työsopimussuhteinen tehtävä ajalle 1.8.2019-31.12.2019. Varhaiskasvatuksen avustaja työskentelee tehtävän alkaessa Kalevankankaan päiväkodissa. Työyksikkö voi muuttua työsuhteen aikana.

Kalevankankaan päiväkodissa toimii kahdeksan ryhmää: kaksi alle 3 -vuotiaiden ryhmää, kaksi 3 - 5 vuotiaiden ryhmää, yksi 3 - 5 -vuotiaiden tuettu pienryhmä, yksi 0 - 5 vuotiaiden sisarusryhmä ja kaksi esikouluryhmää, joista toinen on tuettu pienryhmä.

Haettava tehtävä on 0 - 5 vuotiaiden lasten sisarusryhmässä oleva varhaiskasvatuksen avustaja..

Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Arvostamme myönteistä ja innostunutta kehittävää työotetta.

Kalevankankaan päiväkoti on avoinna ma-pe klo 5.30.-20.00.

Työaika on yleistyöaika, keskimäärin 38,75 tuntia/viikko.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus ja alan työkokemus katsotaan eduksi hakijalle.

Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatusperusteet ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatuksen avustajan työtehtävään erityisvarhaiskasvatuksessa kuuluu osavastuu lapsiryhmän hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta yhteistyössä tiimin kanssa.

Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Haastattelut pidetään keskiviikkona 10.7.2019 klo 9.00 alkaen.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja Oona Korja (8.7.2019 saakka)
Puh. 040 180 6420
Sähköposti: oona.korja(at)mikkeli.fi
Vastaava lastentarhanopettaja Maarit Märkälä (5.7.2019 saakka)
Puh. 040 129 4294
Sähköposti: maarit.markala(at)mikkeli.fi
Päiväkodin johtaja Kirsi Pöllänen (8.7.2019 alkaen))
Puh. 040 129 4294
Sähköposti: kirsi.pollanen(at)mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki
Osoite: Raviradantie 18, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Tutustu työnantajaan