Varhaiskasvatuksen avustaja - Mikkelin kaupunki

Varhaiskasvatuksen avustaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin varhaiserityiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen avustajan työsopimussuhteinen tehtävä, joka täytetään aluksi määräaikaisena 30.9.2019 asti ja jatkuu 1.10.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevana. Varhaiskasvatuksen avustaja työskentelee tehtävän alkaessa Kalevankankaan päiväkodin esikouluryhmässä, joka on tuettu pienryhmä. Työyksikkö voi muuttua työsuhteen aikana.

Kalevankankaan päiväkodissa toimii kahdeksan ryhmää: kaksi alle 3 -vuotiaiden ryhmää, kaksi 3 - 5 -vuotiaiden ryhmää, yksi 3 - 5 -vuotiaiden tuettu pienryhmä, yksi 0 - 5 -vuotiaiden sisarusryhmä ja kaksi esikouluryhmää, joista toinen on tuettu pienryhmä.

Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Arvostamme myönteistä ja innostunutta kehittävää työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus. Tehtävä edellyttää työkokemusta alalta ja kokemusta erilaisten kuntouttavien menetelmien käyttämisestä.

Kalevankankaan päiväkoti on avoinna arkisin klo 5.30 - 20.00.

Työaika on yleistyöaika, keskimäärin 38,75 tuntia/viikko.

Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatusperusteet ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma. Erityisvarhaiskasvatuksen avustaja toimii tiimin jäsenenä ja huolehtii tukea tarvitsevien lasten päivittäisestä kuntoutuksesta.

Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Haastattelut pidetään tiistaina 27.08.2019 klo 9.00 alkaen.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Päiväkodin johtaja Kirsi Pöllänen
Puh. 040 129 4294
Sähköposti: kirsi.pollanen(at)mikkeli.fi
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja Oona Korja
Puh. 040 180 6420
Sähköposti: oona.korja(at)mikkeli.fi
vs. Varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö Hannele Häkkänen
Puh. 040 741 7053
Sähköposti: hannele.hakkanen(at)mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, varhaiskasvatus
Osoite: Raviradantie 18, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Tutustu työnantajaan