Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen avustaja - Jämsän kaupunki

Haemme osaavaan joukkoomme vakinaiseen työsuhteeseen innostuneita varhaiskasvatuksen avustajia.

Varhaiskasvatuksen avustajan tärkeänä tehtävänä on mahdollistaa ryhmän lasten tarvitseman tuen toteutumisen osana kasvatustiimiä. Avustajan tehtävänä voi myös olla erityisesti tietyn lapsen arjen sujumisen ja oppimisen tukeminen yhdessä kasvatustiimin jäsenenä. Avustajien sijoittuminen Jämsän varhaiskasvatuksen yksiköihin arvioidaan vuosittain ryhmien lasten tarpeiden mukaan.
Avustajan tehtävä on lapsen oppimisen tukemista ja ohjaamista, ei asioiden tekemistä lapsen puolesta. Tehtävässä vaaditaan vuorovaikutustaitoja, kärsivällisyyttä ja oma-aloitteista työotetta.

Hakijalta odotetaan perehtyneisyyttä varhaiskasvatukseen sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain §6.2 mukainen rikosrekisteriote 30 pv:n kuluessa valintapäätöksen vastaanottamisesta. Tehtävään valitun edellytetään osallistuvan palvelussuhteen alussa Jämsän kaupungin työterveyshuollon suorittamaan työhöntulotarkastukseen, joka sisältää huumausainetestauksen.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi
https://www.jamsa.fi/palvelut/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/paivakodit

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Elina Hurme, varhaiskasvatuksen aluepäällikkö 0400 867345 elina.hurme@jamsa.fi
Leena Puoliväli-Kananen, varhaiskasvatuksen aluepäällikkö 040 5782114, leena.puolivali-kananen@jamsa.fi

Lisätietoja

Jämsän varhaiskasvatuksen yksiköt

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Seppolantie 5, 42100 Jämsä

Sinulle suositellut työpaikat