Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen avustaja, Järvitorpan päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävänäsi on auttaa lapsia arjessa suoriutumisessa ja mahdollistaa lasten tasavertainen osallistuminen esiopetusryhmän toimintaan yhteistyössä ryhmän kasvattajien kanssa.

Järvitorpan päiväkoti sijaitsee lähellä metsiä, kallioita ja Hannusjärven luontopolkua. Luomme lapsille luontosuhdetta pienestä pitäen elämysten ja toiminnallisen oppimisen keinoin. Toimintamme perustana ovat oppimisen ilo, ammatillisuus ja kasvatusyhteistyö. Pidämme tärkeänä, että aikuisen syli on aina saatavilla. Avoimuus ja hyväksyvä ilmapiiri ovat avaimia luottamukselliselle yhteistyölle vanhempien kanssa. Tällä hetkellä Järvitorpassa varhaiskasvatuspaikkoja 1-6 -vuotiaille lapsille sekä esiopetusta.

Työpaikan nimi ja osoite: Järvitorpan päiväkoti, Järvitorppa 6, 02360 Espoo
Työaika: 38,25 h/ vko
Tehtävä on määräaikainen.

Edellytämme kannustavaa ja positiivista toimintatapaa, oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityötaitoja ja sensitiivistä ja läsnäolevaa työotetta. Toivomme, että näet lapsessa olevat vahvuudet ja tiedostat oman roolisi lasten hyvinvoinnin edistäjänä.

Arvostamme sujuvaa suomen kielen taitoa ja kokemusta tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Varhaiskasvatusyksikön johtaja Elina Järvinen, elina.j.jarvinen@espoo.fi, 0503487993

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoonlahden varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Järvitorppa 6, 02360 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat