Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen avustaja, Maaseläntien pk - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin kasvatus- ja sivistystoimi julistaa haettavaksi

varhaiskasvatuksen avustajan (1067) määräaikaisen tehtävän ajalle 9.11.2022 - 8.7.2023.

Varhaiskasvatuksen avustajan tehtävät varhaiskasvatuksen yksikössä. Sijoituspaikkana Maaseläntien päiväkoti.

Varhaiskasvatuksen avustaja on mukana luomassa turvallista ja kannustavaa ilmapiiriä ja oppimisympäristöä varhaiskasvatusyksikössä. Tehtäviin kuuluu muun muassa avustaminen ruokailu- ulkoilu- ja lepotilanteissa sekä varhaiskasvatuksen muita perustehtäviä. Positiivisessa ilmapiirissä tuemme lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja oppimisen edellytyksiä. Ylläpidämme avointa ja keskustelevaa vuorovaikutusta vanhempien sekä henkilökunnan kesken.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus
Työssä edellytetään:
- Kuusamon kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman tuntemista
- taitoa toimia lapsilähtöisesti ja lapsen osallisuutta arvostavasti
- tiimityötaitojen osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- joustavaa ja vastuullista työtapaa
- avointa suhtautumista vaihtuviin ja erilaisiin arjen tilanteisiin

Haluaisimme varhaiskasvatuksen joukkoomme yhteistyökykyisen, aktiivisen, myönteisen ja innostuneen varhaiskasvatuksen avustajan.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.
Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 469572. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset.
Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella: Kuusamon kaupunki/varhaiskasvatus, PL 9, 93601 KUUSAMO. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen aluejohtaja
Piia Kylli, p. 040 860 8071
sähköposti: etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Kasvatus- ja sivistystoimi, varhaiskasvatus, Maaseläntien päiväkoti

Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Maaseläntie, 93830 Rukatunturi

Sinulle suositellut työpaikat