Varhaiskasvatuksen avustajia, esiopetus 2 (hanke) - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungissa on haettavana 4.12.2020 klo 15:00 mennessä kaksi varhaiskasvatuksen avustajan määräaikaista työsuhdetta esiopetukseen, hankkeeseen.

Kangasalan kaupunki on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä erityisavustusta koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vaikutusten tasoittamiseen, joten Kangasalan varhaiskasvatus hakee kahta määräaikaista avustajaa esiopetukseen. Tehtävät voidaan täyttää kevätlukukauden 2021 ajaksi, alkaen 7.1.2021 ja 30.6.2021 asti.

Varhaiskasvatuksen avustajien sijoituspaikat työsuhteen alussa ovat Liuksialan päiväkodin esiopetus sekä Suoraman ja Vatialan esiopetus. Varhaiskasvatuksen avustaja osallistuu lapsiryhmän hoito-, kasvatus- ja opetustehtäviin turvaten ja edistäen lasten yksilöllistä kasvua ja hyvinvointia yhdessä lapsiryhmän muun henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusehto tehtävään on soveltuva alan koulutus esim. kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto.

Lisäksi edellytämme Suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja tutkintotodistus. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Haastattelut ovat 9.12.2020. Haastattelut tehdään Teamsin kautta. Haastatteluun kutsutuille lähetetään sähköpostiin linkki, josta voi osallistua.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
http://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Vatialan esiopetusyksikönjohtaja Mari Valkeejärvi puh. 044 481 3054.

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus
Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka