Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen digiopettaja - Hämeenkyrön kunta

Oletko sinä meidän uusi digiosaaja tai digiopettaja? Tai tule kaverin kanssa ja muodostakaa digiopettajien tiimi?
Tässä hankkeessa kehitetään digilaitteiden käyttöä osana varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa yhteisopettajuuden keinoin, hankimme lisää laitteita, ideoimme sähköistä kasvunkansiota ja kokoamme yhteen hyvät ja pedagogiset sovellukset sekä tuomme uudet lukutaidot ohjelmaa osaksi arjen pedagogiikkaa. Toivottavasti sinulla on näihin asioihin osaamista ja näkemystä. Meillä on chromebookit varhaiskasvatuksessa käytössä ja sitä tietä jatkamme hankkeessa.

Hämeenkyrössä opettajilla on käytössään ajantasaiset digivälineet, joita hyödynnetään varhaiskasvatuksen arjessa.
Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin työssäsi.
Kaiken muun hyvän lisäksi tarjoamme sinulle uudet toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen ja mainiot pomot! Tehtävä on määräaikainen ja sidottu hankerahoitukseen. Hanke päättyy 31.3.2024.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat hyvät yhteistyötaidot ja sinulla on taitoja ja kiinnostusta kehittää digilaitteiden käyttöä osana varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa. Meillä on hyviä ideoita ja sinulla toivottavasti lisää! Työskentelet kiertäen lapsiryhmissä eri yksiköissä yhteisopettajana; ohjaat,opastat ja ideoit yhdessä lasten ja muun henkilöstön kanssa. Lisäksi suunnittelet koulutuksia henkilöstölle sekä kokoat hankkeen antia nettisivuille. Tukena työssäsi on meidän digitukiopettaja, opetuksen ict-tukihenkilö, tietohallinnon tiimi ja varhaiskasvatuksen digikehittämistä koordinoiva päiväkodin apulaisjohtaja.

Voit olla koulutukseltasi varhaiskavatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen sosionomi, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja tai sinulla voi olla jokin muu soveltuva koulutus. Palkkaus määrittyy kelpoisuuden ja tva:n mukaan: varhaiskasvatuksen opettajalla n. 2834,07-2954,86 e.
Valittujen on ennen työn aloittamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen itseään koskeva rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://hameenkyro.fi/palvelut/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaisa Ojanen (varhaiskasvatuksen johtaja) 050 5112854, kaisa.ojanen@hameenkyro.fi, 1.7. saakka
Annu Oksi (Kirkonkylän päiväkodin apulaisjohtaja) 040 1331313, annu.oksi@hameenkyro.fi, 11.7 alkaen

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Hämeenkyrö on vireä pirkanmaalainen 10 400 asukkaan kunta Tampereen seutukunnalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa on viime vuosina investoitu voimakkaasti uusiin kouluihin ja päiväkoteihin. Työmatka Tampereelta 30 min!


Osoite: Härkiuja 7, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat