Kajaanin kaupungin varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen erityisavustajaa osa-aikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Tapiolan päiväkotiin ajalle 24.8.2020-28.5.2021. Työaika on 30 h/vko.

Oletko sensitiivinen, kehitysmyönteinen, innovatiivinen ja huumorintajuinen varhaiskasvatuksen erityisavustaja? Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittyä työssäsi jatkuvasti. Lapsi ja hänen tarpeensa ovat työsi keskiössä. Arvostamme hyvää asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Olet ottanut varhaiskasvatussuunnitelman haltuun ja osaat käyttää sitä työssäsi.

Kajaanin varhaiskasvatuksessa on myönteinen asenne kehittämiselle ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Kajaanin varhaiskasvatus kulkee kehityksen kärjessä tieto- ja viestintäteknisten laitteiden pedagogisessa hyödyntämisessä. Lapsen osallisuus, positiivinen pedagogiikka, pedagoginen dokumentointi sekä tunne- ja vuorovaikutustaidot ovat koko Kajaanin varhaiskasvatuksen yhteisiä painopistealueita.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Palkkaus kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Koeaika määräaikaisissa työsuhteissa on puolet työsuhteen kestosta, enintään 6 kk.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon kaupungin lomautetut ja työnteon keskeytyksen alalaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa: https://kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset toimitetaan osoitteella Kajaanin kaupunki/varhaiskasvatus Pohjolankatu 13 87100 Kajaani.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Jaana Savolainen p. 044 7101 222, sähköposti jaana.savolainen@kajaani.fi

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus
Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

www.kajaani.fi