Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen erityisavustaja - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin kasvatus- ja sivistystoimi julistaa haettavaksi

varhaiskasvatuksen erityisavustajan toistaiseksi voimassa olevan toimen alkaen 1.8.2023

Varhaiskasvatuksen erityisavustaja toimii lisäresurssina päiväkoti- tai esiopetusryhmässä, jossa on tehostettua tai erityistä tukea tarvitseva lapsi/lapsia. Avustaja voi toimia joko lapsen henkilökohtaisena tai ryhmäkohtaisena avustajana. Avustaja tukee ja ohjaa lasta/lapsia ja mahdollistaa lapsen/lasten osallistumisen lapsiryhmän toimintaan. Erityisavustaja toteuttaa tavoitteellista suunnitelmaa tukea tarvitsevan lapsen/lasten kohdalla yhdessä tiimin muiden työntekijöiden kanssa.

Haluaisimme varhaiskasvatuksen joukkoomme yhteistyökykyisen, aktiivisen, myönteisen ja innostuneen varhaiskasvatuksen erityisavustajan. Eduksi luetaan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä innokkuus uusien toimintatapojen ja menetelmien käyttöön.

Varhaiskasvatuksen erityisavustajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon eduksi katsotaan lasten ja nuorten suuntautumisopinnot. Muita kelpoisuuden antavia ovat perhepäivähoitajan ja koulunkäynninohjaajan tutkinnot.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.
Tehtävissä noudatetaan KVTES:n mukaisia koeaikoja.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 511046. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella: Kuusamon kaupunki/varhaiskasvatus, PL 9, 93601 KUUSAMO. Alkuperäiset todistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varhaiskasvatuksen erityisopettaja Soile Suorajärvi, p. 040 773 7951, sähköposti: etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Kasvatus- ja sivistystoimi, varhaiskasvatus, erityislasten palvelut

Kuusamon kaupunki työllistää n. 650 työntekijää.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja, 93600 Kuusamo
Kuusamon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat