Skip to main content
test

Varhaiskasvatuksen erityisavustajan tehtävät Nokkalanpuiston päiväkodissa!

Erityisavustajan tehtävänä on yhden tai useamman lapsen avustaminen tai tukeminen varhaiskasvatuksen eri tilanteissa. Erityisavustaja työskentelee osana työtiimiä, osallistuen lapsiryhmän toiminnan havannointiin, suunnitteluun ja arviointiin.

Erityisavustaja osallistuu lapsen varhaiskasvatussuunnitelman tekemiseen ja toteuttamiseen varhaiskasvatuksen opettajan sekä muun henkilöstön ohjauksessa. Erityisavustaja osallistuu myös huoltajien kanssa tehtävään yhteistyöhön sekä moniammatilliseen verkostoyhteistyöhön.

Toimintakautena 2022-2023 työpaikkana on Nokkalanpuiston päiväkoti, Meritähdet ryhmä (3-5v). Nokkalanpuiston päiväkoti on 3 ryhmän päiväkoti merellisellä Nuottaniemen alueella. Vaalimme työyhteisössä positiivista pedagogiikkaa, myönteistä ja sensitiivistä vuorovaikuttamista. Meille on tärkeää ystävällinen ja kaikki mukaan ottava työkulttuuri.

Tervetuloa tekemään arvokasta ja merkityllistä työtä lasten parissa!

Työpaikan nimi ja osoite: Nokkalanpuiston päiväkoti, Nokkalanpuisto 3, 02230 Espoo
Työaika: 38h 15 min / viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Tehtävässä edellytetään myös hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja sitoutuneisuutta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15768

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Johanna Fredriksson, p.0468771114, johanna.fredriksson@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Nokkalanpuisto 3, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat