Varhaiskasvatuksen erityisavustaja, Soukankujan päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisavustaja, Soukankujan päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme erityisavustajaa vakinaiseen toimeen Espoon kaupungille. Elokuusta 2019 alkaen avustaja toimii Espoonlahden alueella Soukankujan päiväkodissa alle 3-vuotiaiden ryhmässä. Työpaikka voi vaihtua vuosien aikana ja luonnollisesti vaihtuvat myös avustettavat lapset sekä heidän avustustarpeensa. Soukankujan päiväkoti on pieni kolmiryhmäinen päiväkoti, joka toimii ensi kevääseen asti väistötiloissa Espoonlahden keskustassa, Espoonlahden terveysaseman naapurissa hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Lähialueelta löytyy niin kaunista luontoa, urheilukenttiä kuin Pikkulaivan liikekeskuksen palvelutkin. Keväällä/kesällä 2020 yksikkömme muuttaa täysin remontoituihin tiloihin Soukankuja 1:een.Alle 3-vuotiaiden ryhmä Nuppuset toimii Espoonlahden hoivakodin alakerrassa os. Merikansantie 4 C, 1krs. tilavissa ja pienryhmätoimintaan erinomaisesti soveltuvissa tiloissa. Ryhmässä toimii syksyllä 2019 varhaiskasvatuksen opettaja, kaksi lastenhoitajaa sekä yhdistelmätyöntekijä. Päiväkodissamme on lisäksi kaksi 3-5 -vuotiaiden ryhmää.Tervetuloa joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään oma-aloitteisuutta, sitoutuneisuutta ja vastuuntuntoa sekä joustavaa ja sensitiivistä työotetta.
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Pia Salin 0503592084 etunimi.sukunimi@espoo.fi Varajohtaja Anna Fischer 0468771425

Soukankujan päiväkoti
Osoite: Merikansantie 4 C, 1 krs, 02320 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan