Skip to main content
test

Erityisavustajan tehtävänä on yhden tai useamman lapsen avustaminen tai tukeminen varhaiskasvatuksen eri tilanteissa.

Erityisavustaja työskentelee osana työtiimiä, osallistuen lapsiryhmän toiminnan havainnointiin, suunnitteluun ja arviointiin. Eritysavustaja osallistuu lapsen varhaiskasvatussuunnitelman tekemiseen ja toteutamiseen varhaiskasvatuksen opettajan sekä muun henkilöstön ohjauksessa. Erityisavustaja osallistuu myös huoltajien kanssa tehtävään yhteistyöhön sekä moniammatilliseen verkostoyhteistyöhön.

Työpaikka määräytyy kulloinkin työnkohteena olevien lasten sijoittumisesta varhaiskasvatuksen yksiköihin.
Toimintakautena 2022-2023 työpaikkana on Tuomarilan päiväkodin esiopetusryhmä, joka toimii Tuomarilan koulun yhteydessä olevissa tiloissa.

Työpaikan nimi ja osoite: Tuomarilan päiväkoti/esiopetus, Puistotie 13
Työaika: 38,25 h / vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Tehtävässä edellytetään myös joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtajat: Taija Pennanen, 0405211743 ja Riitta Raitio, 0505168689 1.8.22

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen eteläinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Puistotie 13, 02760 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat