Varhaiskasvatuksen erityisavustajia - Jyväskylän kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisavustajia - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin kuuluvat varhaiskasvatusta ja esiopetusta antavat päiväkodit ja perhepäivähoitajat sekä kerhot ja perhepuistot. Lasten ja perheiden kaupunkina meille rakentuu jatkuvasti uusia päiväkoteja ja päiväkotikouluja. Kehitämme palvelua ja pedagogiikkaa vastaamaan lasten ja perheiden tarpeita sekä uusia opetussuunnitelmia ja yhteiskunnallisia muutoksia. Meille lasten ja perheiden osallisuus on tärkeä asia. Jyväskylän laajan koulutustarjonnan ansiosta meillä on osaava ja pätevä henkilökunta.

Nyt haemme varhaiskasvatuspalveluihin

6 VARHAISKASVATUKSEN ERITYISAVUSTAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Varhaiskasvatuksen erityisavustajan tehtäviin kuuluu osallistuminen lapsen/lapsiryhmän havainnointiin, toiminnan ja tukitoimien suunnitteluun sekä toteuttamiseen työtiimin kanssa sovitun työnjaon, varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelmien sekä yksilöllisten suunnitelmien mukaisesti.

Tehtävä edellyttää koulutusta tai työkokemusta varhaiskasvatuksesta, lasten ohjauksesta tai hoitotyöstä. Tehtävä edellyttää myös soveltuvuutta ja hyvää motivaatiota työskennellä lasten kanssa. Lisäksi odotamme positiivista ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa.

Tehtäviin valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Varhaiserityiskasvatuksen suunnittelija Tuire Karjalainen-Muhonen puh. 014 266 3172
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan